Succesverhaal Joyce

Wat ben ik elke vlucht naar huis weer blij. Ik heb een super vette vakantie achter de rug gehad, en nu mag ik op de terugweg ook nog een aantal lieve dieren helpen die op weg zijn naar een hele mooie toekomst in Nederland. Indien ik met een van de luchtvaartmaatschappijen vlieg die dieren vervoeren, vraag ik altijd rond of ik nog dieren kan helpen met mijn vlucht naar huis. Stichting Vliegt een Dier maakt het mogelijk dat ik mijn vluchten eenvoudig kan aanmelden! Ik hoef dus niet meer op zoek te gaan naar een stichting of asiel.

Mijn afgelopen vakantie was naar Griekenland, Athene. Samen met een oud-klasgenoot hebben we heerlijk gegeten, gedronken en heel veel van de stad gezien! Maar elke dag als ik om me heen keek in de stad werd ik toch weer verdrietig; al die zwerfdieren.. Maar gelukkig heb ik 3 honden en 2 katten mee naar Nederland kunnen nemen op de terugweg naar huis.

Tijdens de vakantie kregen we foto’s doorgestuurd van de dieren die we zouden meenemen: 3 honden in het ruim en twee katten in de cabine. Ook werd er overlegd over de tijd waarop we elkaar op de luchthaven zouden zien. Op de luchthaven aangekomen stonden de mensen met de dieren al op ons te wachten. Het inchecken ging heel vlot. De paspoorten waren al netjes ingevuld met de gegevens die ik de stichting had gegeven. Er stond geen rij voor de incheckbalie, en na een paar minuten konden we al naar de check-in voor de kennels van de honden. Ook dat verliep vlot.

De katten waren een beetje onrustig tijdens de vlucht, en het bijkomende voordeel van reizen met dieren is dat Transavia mij op een lege rij had gezet. Heerlijk, alle ruimte dus.

Op Schiphol hebben we zo’n 20 minuten moeten wachten op de honden nadat we de koffer hadden. In de vertrekhal stonden de nieuwe eigenaren al te wachten! Wat een blijdschap toen zij voor het eerst hun lieverds zagen!! Zo’n kleine moeite voor zo iets moois!!